NEDERLANDS / ENGLISH

The Art of Bodypainting: een gedroomde werkelijkheid

The Art of Bodypainting bevat een collectie fascinerende bodypaintings van uitzonderlijke klasse. Het boek geeft een representatief beeld van de kwaliteit van deze kunstvorm anno 2012. De 120 meesterwerken zijn vervaardigd door 45 toonaangevende kunstenaars uit tal van landen, in samenwerking met modellen en fotografen van hoog niveau. Samen schetsen ze de lezer een gedroomde werkelijkheid; een werkelijkheid die de zinnen prikkelt, die verwart en die blijft fascineren.

Naast de kunstwerken bevat The Art of Bodypainting rijk geïllustreerde hoofdstukken over het gebruik van bodypainting in diverse delen van de wereld, nu en vroeger. Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn heeft zich speciaal voor het boek laten beschilderen. Het boek is luxueus uitgevoerd: kloek formaat, kunstdruk op zwaar papier, gebonden met stofomslag.


The Art of Bodypainting is een luxe uitgevoerd koffietafelboek: eersteklas drukwerk, groot formaat, gebonden met stofomslag - een verzamelobject dat de tongen losmaakt.


Specificaties
120 kunstwerken / 170 illustraties / kunstdruk / formaat 240 x 300 mm / 128 blz. / Engelstalig (gratis ebook in Nederlands) / genaaid gebonden met stofomslag / prijs 39,95 euro / ISBN 978 94 90848 408 / NUR 640

BESTEL
Betalen met iDealBestel een exemplaar van The Art of Bodypainting via deze pagina of bij Bol.com. Je hebt het boek in de regel binnen 24 uur in huis. Het boek is ook verkrijgbaar in de reguliere boekhandel.

Live bodypainting in etalage boekhandel Huyser

Begin 2012 is bij boekhandel Huyser in Delft The Art of Bodypainting gelanceerd met een live demonstratie bodypainting in de etalage van de winkel. Voor het schilderwerk tekenden Iepke Seebregts en Saskia Hoek van Gekleurd Naakt en het geduldige model Annamarie. De demonstratie duurde de hele dag en trok een enorme schare kijkers, in en voor de winkel


Gratis voorbeeld
Bekijk een gratis voorbeeld van The Art of Bodypainting in PDF


Tibet / Surma Lobiak door Einat Dan

Gratis bonus-ebook
Maak gratis kennis met de kunstwerken van The Art of Bodypainting via het bonus-ebook. Dit ebook bevat 15 van de 120 meesterwerken die schermvullend kunnen worden bekeken, alsmede de hoofdstukken over de geschiedenis en toepassingen van bodypainting. Het ebook kan worden bekeken op een ereader, een iPad en andere tablets, smartphones en op elke computer. Download het bonus-ebook gratis met de code BP 848408 op www.ebooq.nl.


Read me door Filippo ioco

Twitter @paintedbody