Fotoboek St Maarten weerspiegelt de levendige mix van culturen en historie op het eiland

Het luxe fotoboek over het eiland St Maarten van reisfotograaf Peter de Ruiter weerspiegelt de levendige mix van culturen en historie van dit eiland. Het is een boek voor mensen met Heimwee en voor mensen met Fernwee. Het is een boek voor mensen die willen wegdromen bij de beelden van hun toekomstige reis en voor mensen die er al zijn geweest, als reiziger of als bewoner.

Het maken van het boek Voor het St Maarten-boek heeft Peter de Ruiter wekenlang over het eiland gezworven op zoek naar mooie foto's, zowel aan de Nederlandse als de Franse kant. Hij was elke dag vroeg uit de veren om het mooiste licht te vangen. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater.

Bestel gesigneerd boek
Betalen met iDealBestel hier een gesigneerd exemplaar van St Maarten. Je hebt het boek doorgaans binnen 24 uur in huis. Het boek kost € 35 (6,50 euro verzendkosten / pakket). Betaling via eenmalige machtiging of iDeal. Voor België en andere landen gelden hogere portokosten en een andere betaalwijze. Lees het antwoordmailtje. Ook te koop via Bol.com.


Kloek fotoboek over St Maarten

Teksten van Ruby Bute
In het boek St Maarten zijn teksten opgenomen van dichteres en beeldend kunstenaar Ruby Bute, vermaard op St Maarten.Technische gegevens
Winkelprijs € 35, groot formaat 28 x 30 cm, gebonden, 120 blz., meer dan 150 foto's, ISBN 9789490848415