Digitaal fotograferen onderweg

Peter de Ruiter heeft in de loop van zes jaar zes boeken gemaakt over digitaal fotograferen. Zijn invalshoek is altijd de praktijk. Je leert de essenties van digitaal fotograferen meteen toepassen aan de hand van honderden (reis)foto's van de maker zelf.

Digitaal fotograferen onderweg is zijn eerste boek en kent inmiddels een vijfde druk. Onderwerp van het boek is hoe je op reis de beste foto's maak. Het boek is overzichtelijk ingedeeld in wat je doet voor de reis (camerakeuze, voorbereiding, pixels), tijdens de reis (tal van tips om goede foto's te maken, problemen voorkomen, opslagmedia, foto's naar huis sturen) en na de reis (bewerken, digitaal album, printen, projecteren). Ook dit boek bevat meer dan 150 voorbeeldfoto's uit 25 landen.

Bestel gesigneerd boek
Betalen met iDealBestel hier een gesigneerd exemplaar van Digitaal fotograferen onderweg. Je hebt het boek doorgaans binnen 24 uur in huis. Het boek kost € 14,95 (2 euro verzendkosten). Betaling via eenmalige machtiging of iDeal. Voor België en andere landen gelden hogere portokosten en een andere betaalwijze. Lees het antwoordmailtje. Ook te koop in de boekhandel en bij Bol.com.

Handige uitgave in klein formaat, dus makkelijk mee te nemen op reis. NBD BiblionMag ik een foto van u maken?

Digitaal fotograferen onderweg bevat de vertaling van de vraag Mag ik een foto van u maken? in 25 populaire vakantietalen, van Frans en Zweeds tot Hindi en Thais. Het boek bevat ook aanwijzingen voor de uitspraak. Maar het is natuurlijk nog beter om te horen hoe je het uitspreekt. Op deze pagina kun je geluidsbestanden in mp3 downloaden die zijn ingesproken door mensen uit het land zelf.

Ronduit geweldig zoals alles duidelijk met foto's uitgelegd wordt. Ik heb me daarom opgegeven om binnenkort een fotografie workshop te gaan doen, dankzij het enthousiasme van de auteur voor fotografie!
dhr. Bentvelzen op Bol.com.


Fotocursussen
Met de boeken van Peter de Ruiter
Helen van Dijk, Meindert van Dijk, Majanka, Fotogroep Lumière , Fotoschool Zuidhoorn

Technische gegevens
Verschenen bij Uitgeverij Elmar, winkelprijs € 14,95, formaat 13 x 18 cm, 188 blz., meer dan 150 foto's, ISBN 9789038914510