Haal hier het digitale cadeautje op
van uw Cards & Clicks wenskaart

Gefeliciteerd! U heeft een wenskaart ontvangen met een digitaal cadeautje. Vanaf deze website gaat u naar de internetlocatie waar u uw film kunt bekijken, uw game kunt spelen of uw ebook kunt downloaden. Hieronder staan de kaarten die momenteel in omloop zijn. Klik op de kaart die u heeft ontvangen en u gaat vanzelf naar het juiste adres.

Film: U gaat naar Ximon. U treft ter plekke instructies aan over hoe u een film kunt bekijken met de unieke code op uw kaart.

Game: U gaat naar Denda Games. Voer de code van de kaart in om de games vrij te geven. Maak een account aan als u die nog niet hebt. Download en installeer de game. Activeer de game van uw keuze met de code die u in uw account krijgt. Een game stopt u met Alt-Tab.

Ebook: U gaat naar Ebookthrillers. Kies het ebook dat u wilt downloaden en betaal met de unieke code op uw kaart. U kunt kiezen uit de ebooks op de kaart èn alle andere ebooks op deze site. De actie 2 + 1 gratis geldt ook als u één ebook afrekent met een Cards & Clicks code.

KLIK OP UW KAART!

Gefeliciteerd (film)
Beterschap (film)

Wat zijn Cards & Clicks wenskaarten?

Alle wenskaarten van Cards & Clicks bevatten een digitaal cadeautje. Met de unieke code op de kaart kan de ontvanger online een film bekijken, een game spelen of een ebook downloaden. U stuurt dus niet alleen een leuke kaart, maar ook een cadeautje! Kies het cadeau en het thema dat het beste past bij de persoon die u wilt feliciteren of wil opkikkeren. Dat klikt altijd!

Waar zijn de wenskaarten te koop?
Binnenkort verschijnt hier een volledige lijst van winkels waar u de kaarten kunt kopen. Wilt u het nu al weten, stuur dan een mail naar info@cardsandclicks.nl. Wij houden u dan ook op de hoogte over uitbreidingen van ons assortiment.

Wie leveren de cadeautjes?

De digitale cadeautjes worden geleverd door Nederlandse bedrijven die op kop lopen op hun gebied: Ximon voor de films, Denda Games voor de games en Ebookthrillers voor de ebooks. Zij hopen dat u na een eerste kennismaking vaker gebruik zult (laten) maken van hun producten: rechtstreeks of door zelf ook wenskaarten van Cards & Clicks te versturen.

Helpdesk
Ondervindt u een probleem of heeft u een suggestie? Mail naar info@cardsandclicks.nl of bel tijdens kantooruren naar 070 306 00 13.

Cards & Clicks is een product van PixelPerfect Publications.

Ontwerpen
Pascale Ploeger / Que Pasa Concepts

www.cardsandclicks.nl